Paisto-ohje porsaan ulkofilepihveille

Mureutetut porsaan ulkofilepihvit ovat yksi suosituimmista pihveistämme. Syynä lienee hyvä hinta-laatusuhde sekä muunneltavuus. Porsaan pihvejä voi nimittäin maustaa todella monin eri tavoin, koska porsaanliha itsessään  on miedon makuista. Näitä 100% kotimaisia pihvejä löydät Lihakaupoistamme Kuopiosta, sekä mm. S-ryhmän kaupoista rasiapakattuina. Tässä paisto-ohjeessa pihvit on maustettu suolalla, pippurilla sekä tuoreella valkosipulilla ja chilillä.   paisto-ohje 4 kpl mureutettuja […]

Lue lisää

Joulu saapuu!

Olin tässä yksi perjantai lokakuussa myymässä Lihakaupassa palvelutiskillä ja asiakas kysyi minulta, ”joko saa tilata joulukinkun” ? Siinä vaiheessa pääni sisällä alkoi soimaan joululaulut. Nyt se siis taas alkaa. Joulu. Mikä ihana aika. Aika saada perhe kokoon, niin kaukaa kuin läheltä. Aika saada joulumieltä niin kaupunkiin kuin maalle. Olla läsnä, rentoutua ja syödä hyvin. Luit […]

Lue lisää

Tuottajatarina: Kotona syntynyttä ja kasvatettua Pesolan pihvilihhoo

”Kotona syntynyttä ja kasvatettua Pesolan pihvilihhoo” Antti Niskanen, Pesolan Pihviliha, Runni/ Iisalmi Pesolan tilan isäntä Antti Niskanen on toeminut isäntänä jo 28 v. Ikkee on 46 v ja perheeseen kuuluu opettajavaemo ja 2 lasta. Sukupolven vaehoksen aekaan tilalla oli 100 kanaa ja puolenkymmentä mullikkata ja lammasta. Peltoo 11 ha. Usko muatallouteen kova. Vasikat tulivat teurastamon […]

Lue lisää