Avoin työpaikka: Myyjä Lihakauppaan

Lihamyyjän paikka avoinna! Pidätkö ruoanlaitosta ja laadukkaista, kotimaisista raaka-aineista? Ja samalla olet synnynnäinen asiakaspalvelija? Jos vastasit molempiin myöntävästi, voisit olla passeli lihakauppias meille. Työn kuvaus Työ on ilta-, ja viikonlopputyötä ja keskimääräinen viikkotyöaika on 25 tuntia. (Sesonkiaikoina eli esim. joulun aikaan mahdollisuus tehdä enemmän töitä.) Myyjän työnkuvaan kuuluu lihan myynti, esille laitto, kassatyö, siivoustehtävät ja […]

Lue lisää

Tuottajatarina: Kotona syntynyttä ja kasvatettua Pesolan pihvilihhoo

”Kotona syntynyttä ja kasvatettua Pesolan pihvilihhoo” Antti Niskanen, Pesolan Pihviliha, Runni/ Iisalmi Pesolan tilan isäntä Antti Niskanen on toeminut isäntänä jo 28 v. Ikkee on 46 v ja perheeseen kuuluu opettajavaemo ja 2 lasta. Sukupolven vaehoksen aekaan tilalla oli 100 kanaa ja puolenkymmentä mullikkata ja lammasta. Peltoo 11 ha. Usko muatallouteen kova. Vasikat tulivat teurastamon […]

Lue lisää