Porsaanliha

Porsaanlihasta suurin osa tulee Pielavedeltä Kataisen porsastilalta. Liha on todella laadukasta viljaporsaan lihaa. Ruhot leikataan Kuopiossa, joten tilauksesta voimme toimittaa asiakkaille nopeastikin esim. kokonaisen kyljysselän.

Tutustu alta porsaan ruhonosiin!

1. Takaneljännes

  • Luuton paisti eli kinkku
  • Sisäpaisti
  • Paahtopaisti
  • Kulmapaisti
  • Ulko-, ja pyöröpaisti
  • Luullinen kinkku
  • Potka

2. Etuneljännes

  • Luuton lapa
  • Luullinen lapa
  • Etuselkä
  • Kassler
  • Talouskyljys
  • Potka

3. Fileselkä

  • Ulkofile
  • Sisäfile
  • Kyljys
  • T-luu-pihvi
  • Kare
  • Ribsit

4. Kylki

  • Luuton kylki/paahtokylki
  • Luullinen, nahallinen kylki
  • Grillikylki
  • Ribsit