Ravintolamyynti

Toimitamme laadukasta, kotimaista lihaa lukuisiin ravintoloihin Kuopioon ja lähikaupunkeihin. Tuotantomme ja leikkaamomme sijaitsee Kuopiossa, josta oma kuljetuksemme toimittaa päivittäin tuoreet pihvit, paistit ja jauhelihat ravintoloihin ja pitopalveluihin. Paikallisena toimijana pystymme toimittamaan asiakkaillemme lisätilauksia todella nopeasti, jos näyttää että pihvit loppuvat kesken.

Ota yhteyttä, myymme mielellämme juuri sinun ravintolaasi kotimaista lihaa!

Yhteydenottolomake

Kiinnostaako kotimaiset ylämaankarjan pihvit ála carte-listallesi, suolattu porsaan kassler pulled porkia varten, tai esimerkiksi suikaloidut lihat kastikkeisiin? Meidän kauttamme onnistuvat vaativatkin tilaukset, sillä ruhot leikataan, pakataan ja jatkojalostetaan Kuopiossa.

Toimitamme lihaa Kuopion alueelle päivittäin. Kuljetus onnistuu vaivatta myös kauemmaksikin.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan miten voimme palvella juuri sinun ravintolaasi.

Porsaanlihaa Pielavedeltä

Suurin osa leikkaamistamme porsaanruhoista on Pielavedellä kasvanutta viljaporsasta. Liha on tuoretta, 100 % kotimaista ja todella laadukasta.

Ylämaan karjaa ja luomunautaa

Vapaana kasvaneen ylämaan karjan pihvit ja paistit voit tilata meiltä. Vai kiinnostaako sinua tarjota asiakkaillesi luomu-burgereita? Taatusti kotimainen luomunaudan jauheliha löytyy myös valikoimastamme. Kuopiossa jauhettuna.

Onko teillä kysyttävää tuotteistamme?

Ota meihin yhteyttä – autamme mielellämme

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lomakkeen lähettäminen on 100% turvallista eikä se sido sinua mihinkään.